Uutiset ja artikkelit

Täältä löydät uutisia, taustoittavia artikkeleita ja kiinnostavia näkemyksiä Kuuban yhteiskunnasta, kulttuurista ja matkailusta sekä ystävyysseuran toiminnasta. Seura julkaisee myös Cuba Sí -lehteä, joka postitetaan kaksi kertaa vuodessa jäsenetuna kaikille seuran jäsenille.

Kuuban sosialistisen vallankumouksen kahden ensimmäisen vuosikymmenen musiikkihistoria on dramaattinen kertomus syvästä kansallisesta identiteetistä, taiteiden ja muusikoiden asemasta ja itsemääräämisoikeudesta poliittisten, sosiaalisten ja taloudellisten muutosten ristitulessa. Perinnettä, ilmaisunvapautta ja taiteen tekemisen ehtoja voimallisesti...

Pohjoisamerikkalaisten rooli Omajassa on laajalti tunnettu, mutta samaa ei voi sanoa suomalaisista nykyisen Majibacoan kunnassa Kuuban Las Tunasissa. Suomalaisten toiminta on ollut paljon laajempaa kuin talojen rakentaminen.