Kuubalaisen kulttuurin viikko 19.-25.10.2020

Kuubalaisen kulttuurin viikkoa vietetään lokakuussa eri puolilla Suomea.

Kuuban rikkaan kulttuurin tunnetuksi tekeminen, monikulttuurisen yhteiskunnan vaaliminen ja Suomessa asuvien kuubalaisten omaehtoisen kulttuuritoiminnan esiin tuominen ovat Suomi-Kuuba-seuran keskeisiä tehtäviä. Seuran kulttuuritoiminta vahvistaa osaltaan Suomen ja Kuuban välisten kulttuurisuhteiden rakentumista

Vuosittain järjestettävä kuubalaisen kulttuurin viikko on seuran ja yhteistyökumppanien yhteinen ponnistus ja vuoden päätapahtuma. Syksyllä 2020 kulttuuriviikko järjestetään jo kolmattatoista kertaa. Viikon aikana kuubalaista kulttuuria on tarjolla monissa muodoissaan eri kaupungeissa ympäri Suomea. Luvassa on tuttuun tapaan musiikkia, tanssia, elokuvia, näyttelyitä ja tutustumista Kuuban ruokakulttuuriin.

Pyydämme kaikkia kiinnostuneita ilmoittautumaan osoitteeseen info@kuubaseura.fi, mikäli haluatte osallistua auttamalla järjestelyissä tai järjestää oman tapahtuman viikolla. Kuuba-seura auttaa tapahtumista tiedottamisessa.

Tervetuloa mukaan!