SUOMI-KUUBA-SEURAN JOULUKERÄYS

Lasten syöpälääkkeitä Kuubaan

Koronapandemian, vaikean taloustilanteen ja kauppasaarron jatkuessa kuubalaiset tarvitsevat apuamme. Syöpää sairastavat lapset kärsivät lääkepulasta eniten, samoin kuin vanhukset ja pitkäaikaissairaat. Tänä jouluna lahjoituksesi auttaa hankkimaan lasten syöpälääkkeitä ja muuta terveydenhuollon apua Kuubaan.

Suomi-Kuuba-seuran keräystili

FI75 8000 1000 3532 36

Keräyksen viitenumero

1232

Seuran hätäapukeräyksellä kootut rahat käytetään koordinoidusti MediCuba-Europan kautta. Eri maista saadut keräystuotot pystytään tehokkaimmin käyttämään yhteistyössä. MediCuba-Europa toimii Kuuban terveysministeriön ja viranomaisten kanssa ja vastaa siitä, että apu menee perille.

Toissijaisesti apua voidaan tarvittaessa ohjata myös käytettäväksi Las Tunasin lastensairaalassa (Hospital Pediátrico Mártires de Las Tunas), joka on seuran pitkäaikainen yhteistyökohde.

Keräys toteutetaan ajalla 1.10.-31.12.2020 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta Suomi-Kuuba-seura ry:n toimeenpanemana. Keräys on Poliisin hyväksymä ja kerätyistä varoista tehdään tilitys varojen käytön valvontaa varten. Pienkeräysnumero RA/2020/1097.

💕

SYÖPÄLÄÄKKEITÄ LAPSILLE

Lahjoituksilla hankitaan syöpää sairastaville lapsille lääkkeitä, joita saarron vuoksi on vaikea saada..

🏥

TEHOHOIDON HENGITYSKONEITA

Lahjoittajien tuella teho-osastot saavat uusia hengityskoneita. Tuemme myös Kuuban omaa laitetuotantoa.

😷

KORONA-APUA KUUBAAN

Kuuban laboratorioihin toimitetaan koronatestauksessa tarvittavia reagenssejä ja suojavarusteita.

⚕️

APUA KIIREELLISIIN TARPEISIIN

Puuttuva peruslääke tai hajonnut laite vaatii nopeaa toimintaa. Voimme auttaa, kun tarpeeksi moni lahjoittaa.