KUUBALAISET TARVITSEVAT APUASI

Lahjoita lääkkeitä Kuubaan

Kuuban tilanne on vaikea. Korona on saatu hallintaan, mutta maata koettelee talouskriisi ja vaikea lääkepula. Sairaaloissa on puutetta kaikesta, eikä apteekeissa ole riittävästi edes peruslääkkeitä.

Kuubalaiset tarvitsevat nyt apuamme. Lahjoituksesi avulla toimitamme Kuubaan lääkkeitä ja lääkkeiden raaka-aineita. Lämmin kiitos, kun autat!

Suomi-Kuuba-seuran keräystili

FI27 5723 8120 2901 17

Keräyksen viitenumero

1313

Suomi-Kuuba-seuran keräyksellä kootut varat käytetään koordinoidusti MediCuba-Europan kautta. Eri maista saadut keräystuotot pystytään tehokkaimmin käyttämään yhteistyössä, sillä näin pystymme hankkimaan suuria lääke-eriä kerralla. MediCuba-Europa toimii Kuuban terveysministeriön ja viranomaisten kanssa ja vastaa siitä, että apu menee perille.

Toissijaisesti apua voidaan tarvittaessa ohjata myös käytettäväksi Las Tunasin lastensairaalassa (Hospital Pediátrico Mártires de Las Tunas), joka on seuran pitkäaikainen yhteistyökohde.

Rahankeräyslupa: RA/2022/98, luvan myöntäjä Poliisihallitus.

10 €

10 euron lahjoituksella voidaan hankkia 97 tablettia aspiriinia, joka on tärkeä veren hyytymistä estävä lääke mm. sydäninfarkti- ja aivoverenkiertohäiriöpotilailla.

50 €

50 euron lahjoituksella voidaan hankkia 12 annosta pienimolekyylistä hepariinia, jota käytetään mm. keuhkoveritulpan, syvälaskimotukoksen ja koronataudin hoidossa.

15 €

15 euron lahjoituksella voidaan turvata seitsemälle hengityskoneessa olevalle tai leikattavalle potilaalle atrakuuri, jota tarvitaan lihasrelaksanttina.

95 €

95 euron lahjoituksella voidaan hankkia 20 ampullia antibiootteja, joita käytetään mm. keuhkokuumeen ja aivokalvontulehduksen hoidossa sairaalassa..