Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Kuuban tilanne on vaikea. Korona on saatu hallintaan, mutta maata koettelee talouskriisi ja vaikea lääkepula. Sairaaloissa on puutetta kaikesta, eikä apteekeissa ole riittävästi edes peruslääkkeitä. 

Kuubalaiset tarvitsevat nyt pitkäjänteistä tukea.  Ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi olet mukana hankkimassa välttämättömiä lääkkeitä ja lääkkeiden raaka-aineita Kuuban julkisen terveydenhuollon käyttöön. 

Kuukausilahjoitusten ansiosta voimme hankkia suurempia eriä lääkkeitä suunnitelmallisesti. Kaikki hankinnat tehdään yhteistyössä pitkäaikaisen ja luotettavan kumppanimme mediCuba-Europan kanssa. 

Olen mukana! Ryhdyn kuukausilahjoittajaksi.

Lahjoittajana saat kuukausittain sähköpostitse lahjoituslaskun sekä säännöllisesti tietoa siitä, miten lahjoituksesi vaikuttaa. Voit asettaa verkkopankissasi lahjoituksen automaattiseksi kuukausittain toistuvaksi maksuksi.

50 eurolla kuukaudessa

voidaan hankkia vuoden aikana 130 ampullia antibiootteja, joita käytetään mm. keuhkokuumeen ja aivokalvontulehduksen hoidossa sairaalassa.

25 eurolla kuukaudessa

saadaan vuodessa 70 annosta pienimolekyylistä hepariinia, jota käytetään mm. keuhkoveritulpan, syvälaskimotukoksen ja koronataudin hoidossa.

15 eurolla kuukaudessa

voidaan turvata joka kuukausi seitsemälle hengityskoneessa olevalle tai leikattavalle potilaalle atrakuuri, jota tarvitaan lihasrelaksanttina.

Jo kymmenen euron lahjoituksella

voidaan hankkia 97 tablettia aspiriinia, joka on tärkeä veren hyytymistä estävä lääke mm. sydäninfarkti- ja aivoverenkiertohäiriöpotilailla.

Rahankeräyslupa: RA/2022/98, luvan myöntäjä Poliisihallitus.