Kirjaesittely ja jäsentapaaminen 17.8.2024

16.06.2024

Suomi-Kuuba-seura järjestää kirjaesittelyn ja jäsentapaamisen lauantaina 17.8.2024 klo 16-21 Pasilan Rauhanaseman saunatuvassa (Veturitori 3, Helsinki).

Tilaisuuden aluksi klo 16.00 alkaen Asta Piiroinen kertoo uudesta kirjastaan José Martín valkoinen ratsu – Esseitä Kuuban apostolista ja Latinalaisesta Amerikasta. Kuubalaisen ajattelijan, itsenäisyystaistelijan ja runoilijan José Martín merkitys on mittaamaton Latinalaisessa Amerikassa. Suomalaisille hänen laaja yhteiskunnallinen ja aatteellinen panostuksensa on kuitenkin jäänyt lähes tuntemattomaksi. Piiroisen esseeteos tarjoaa vihdoin tilaisuuden tutustua Latinalaisen Amerikan kaikkien aikojen rakastetuimpaan ja arvostetuimpaan ajattelijaan ja hänen perintöönsä. 

Kirjaesittelyn ja keskustelun jälkeen jatkamme jäseniltaa vapaamuotoisen seurustelun merkeissä. Sauna lämpiää, joten halukkailla on mahdollisuus nauttia Rauhanaseman löylyistä. Tarjolla on pientä purtavaa ja virvokkeita.

Ilmoittaudu mukaan!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta toivomme ennakkoilmoittautumista tarjoilujen järjestämiseksi. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.