Matkustusasiakirjat ja maahantulomuodollisuudet

Kuubassa Suomen kansalaisilta vaaditaan voimassa oleva passi sekä turistikortti ja matkavakuutus. Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen.

Voit lukea ohjeet turistikortin hakemisesta Matkatoimisto Aventuran sivuilta. Kuuban suurlähetystö on valtuuttanut Aventuran toimimaan turistikorttien jälleenmyyjänä.

Turistikortin hakuohjeet Kuuban suurlähetystön sivuilla: http://misiones.minrex.gob.cu/en/finland/consular-...

Turistikortti on voimassa Kuubaan tultuasi 30 päivää ja sen voimassaoloa voi jatkaa toiset 30 päivää Kuubassa Inmigraciķn y Extranjería toimistoissa.

Lisää matkailutietoa: www.cubatravel.cu

Ulkoministeriön matkustustiedotteet (www.formin.fi) kannattaa lukea ennen matkaa. Sivuilta löytyy ajankohtaista tietoa matkustamisesta, matkaturvallisuudesta ja matkalla tarvittavista asiakirjoista. Lisäksi sivuilta löytyy terveydenhuoltoon ja matkalla sairastumiseen liittyvää ohjeistusta. Kuuban matkustustiedotteet ulkoministeriön sivuilla.

Mikäli matkustat Kuubaan USA:n kautta, tutustu ensin rajoituksiin, jotka koskevat kaikkia kansalaisuuksia:


Suomen suurlähetystö Meksikossa

Lähin Suomen suurlähetystö sijaitsee Meksikossa. Suurlähetystön ajantasaiset yhteystiedot löytyvät mm. ulkoministeriön sivuilta.

Embajada de Finlandia
Monte Pelvoux 111, 4. piso
Colonia Lomas de Chapultepec
11000 México D.F.
México

Puh. + 52–55–5540 6036
Faksi: +52–55–5540 0114
sähköposti sanomat.MEX@formin.fi
http://www.finlandia.org.mx/Public/Default.aspx
Asiakaspalvelu ma-pe 9.00-13.00

Kun edustusto on suljettuna, voit hätätapauksissa ottaa yhteyttä ulkoministeriön päivystykseen: puhelin +358 9 1605 5555, faksi +358 9 629 840 ja sähköposti paivystys.um@formin.fi.