Ennakkoliput Tony Ávilan konserttiin la 26.1.2019 klo 20.00

Suomi-Kuuba-seuran jäsenet voivat hankkia lippunsa jäsenhintaan maksamalla 15 euroa seuran tilille viimeistään tiistaina 22.1.2019 ja ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että tarkistamme jäsenyyden.

Voit hankkia ennakkoon lippuja myös ei-jäsenille. Tällöin lipun hinta on 20 euroa/kpl. Lipun hinta sisältää narikan.

Lippujen ostajan etunimi ja sukunimi*
Sähköpostiosoite*
Suomi-Kuuba-seuran jäsenet
Konserttiin osallistuvien Suomi-Kuuba-seuran jäsenten nimet
Ei-jäsenet
Konserttiin osallistuvien ei-jäsenten nimet

Maksuohjeet: Valitse haluamasi lippumäärä yllä olevasta valikosta ja maksa liput tilille: Danske Bank FI85 8000 1400 8406 42

Kirjoita tilisiirrossa maksun viestikenttään lippujen ostajan nimi, jotta voimme tarkistaa sen perusteella ennakkolippujen ostajien tiedot seuran jäsenrekisteristä. Ilmoittautuneiden tiedot tarkistetaan sisäänkäynnin yhteydessä. Seura ei lähetä tapahtumaan lippuja sähköpostilla.

Seura pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin. Mikäli Tony Ávilan yhtyeen konsertti jostain syystä peruuntuu, seura on sitoutunut hankkimaan tilalle toisen, tasokkaan kuubalaista musiikkia soittavan yhtyeen. Maksettuja ennakkomaksuja ei palauteta.

*Vahvistan lukeneeni ja hyväksyväni ennakkolippujen hankintaan liittyvät ehdot.
Haluatko liittyä seuran jäseneksi? Lue ohjeet täältä: