Lähde juhlavuoden kulttuurimatkalle kuubaan 7.–21.12.2018

Suomi-Kuuba-seura järjestää 55-vuotisen toimintansa kunniaksi juhlavuoden kulttuurimatkan Kuubaan 7.-21.12.2018. Juhlamatkalle lennetään sinivalkoisin siivin Finnairin suoralla lennolla. Havannan lisäksi tutuksi tulee monta muutakin mielenkiintoista paikkaa.

Finnairin suorat lennot:
7.12. Helsinki – Havanna 16.45 – 21.30
21.12. Havanna 23.30 – Helsinki 22.12. klo 16.35 (+1 vuorokausi)

Kotimajoitus kahden hengen huoneissa, Camagüeyssa hotellimajoitus

Sitova ilmoittautuminen 15.8.2018 mennessä: info@kuubaseura.fi.

Matkaohjelma

Pe 7.12. – ti 11.12. Havanna, 4 yötä
Vietämme neljä yötä kotimajoituksessa viehättävässä Vedadon kaupunginosassa. Ensimmäisenä päivänä kokoonnumme käymään yhdessä läpi matkan ohjelmaa, jonka jälkeen nautimme yhteisen lounaan.

Havannassa on mahdollisuus käydä Hemingway-museossa, ajaa kaupunkikierros vanhoilla autoilla, vierailla oopperan baletissa tai sunnuntaina rumbakadulla (Callejon de Hamel). Osa ohjelmasta on omakustanteista.

Ti 11.12. – pe 14.12. Trinidad, 3 yötä
Tiistaina lähdemme bussikuljetuksella Havannasta kohti Trinidadia. Matka kestää noin viisi tuntia. Majoitumme yksityiskoteihin historiallisessa keskustassa, jossa lähellä on ravintoloita ja tanssipaikkoja. Trinidadissa ohjelmassa on infotilaisuus ja kaupunkikierros. Omakustannehintaan voi ottaa taksin läheiselle rannalle, tanssitunteja tai esimerkiksi ratsastaa läheisille vesiputouksille.

Pe 14.12. – su 16.12. Camagüey, 2 yötä
Camagüeyssa majoitumme hotelliin kaupungin keskustassa. Teemme yhdessä riksa-ajelun ja käymme Casa de la Trovassa.

Su 16.12. Bayamo, päiväkäynti
Matka Camagüeysta Bayamoon kestää noin kolme tuntia. Tutustumme kaupunkiin
joko hevoskyydillä tai jalan ja nautimme yhteisen lounaan.

Su 16.12. – to 20.12. Santiago de Cuba, 4 yötä
Santiagossa majoitumme jälleen yksityiskoteihin kaupungin keskustassa. Ohjelmaan kuuluu infotilaisuus, kaupunkikierros linja-autolla. Kierrämme myös keskustan ulkopuolella olevat tärkeimmät nähtävyydet ja vierailemme musiikkikoululla ja musiikki- ja tanssipaikoissa.

Santiagosta lähdemme linja-autolla Havannaan to 20.12. aamulla. Matka kestää noin 15 tuntia ja välillä nautimme yhteisen lounaan.

To 20.12. – pe 21.12. Havanna, 1 yö
Viimeisen yön vietämme Havannassa samoissa kotimajoituksissa kuin matkan alussa. Perjantaina 21.12. huoneet saa pitää iltaan asti, paluulento Helsinkiin lähtee noin puolen yön aikaan.

Hinta ja maksuehdot:
Matkan hinta 2 530 €/henkilö, josta
- ennakkomaksu 500 € maksetaan ilmoittautuessa
- loppusumma 2 030 € maksetaan 18.10. mennessä.

Matkan hinta yhden hengen huoneessa on 2 830 €/henkilö. Mainitse toivomus yhden hengen huoneesta varausta tehdessäsi.

Peruutusehdot: Matkan hinnasta palautetaan 350 €, jos ennakkomaksun
maksun jälkeen asiakas peruuttaa matkan 3.8. mennessä. Järjestäjän peruessa matkan palautetaan koko matkan hinta.

Maksut suoritetaan Suomi-Kuuba-seura ry:n tilille FI85 8000 1400 8406 42.
Ilmoita lisäksi maksun suorittamisesta sähköpostilla info@kuubaseura.fi.

Matkan hintaan sisältyy turistikortti, lennot Helsinki – Havanna – Helsinki,
lentokenttäkuljetukset, bussikuljetukset Kuubassa kaupunkien välillä,
majoitukset, osan matkan ohjelmasta sekä kuusi yhteistä ateriaa (2 Havannassa,
1 Trinidadissa, 1 Camagüeyssa, 1 Bayamossa sekä 1 Santiagossa).
Ohjelma tarkentuu syksyn aikana ja Suomi-Kuuba-seura pidättää itsellään
oikeuden muutoksiin. Ohjelmassa on aikaa myös oman kiinnostuksen
mukaiseen toimintaan. Noin kuukautta ennen matkaa ryhmällä on tapaaminen
Helsingissä.

Matkalle osallistuvilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus ja passintulee olla voimassa puoli vuotta matkan jälkeen.

Oppaina matkalla ovat Kuubassa pitkään asunut Peter Loman, kuubalainen opas sekä avustajana seuran edustaja. Matkalle mahtuu mukaan 30 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matkanjärjestäjänä toimivat Suomi-Kuuba-seura, Matkatoimisto Aventura sekä kuubalainen matkanjärjestäjä.