Lähde kanssamme juhlavuoden prikaatimatkalle!

Las Tunas - Havanna - Santiago de Cuba - Santa Clara 26.6.–9.7.2019

Suomi-Kuuba-seura järjestää suomalaisten oman prikaatimatkan Kuubaan kesällä 2019. Teemme solidaarisuustyötä Las Tunasin lastensairaalaa remontoiden ja samalla tutustumme pintaa syvemmältä elämänmenoon kuubalaisessa pikkukaupungissa suurten turistikeskusten ulkopuolella.

Prikaatimatkan ohjelma on tänä vuonna erityisen mielenkiintoinen. Kuubassa juhlitaan vallankumouksen voiton 60-vuotisjuhlavuotta. Kuljemme vallankumoustaistelijoiden jäljillä historiallisilla tapahtumapaikoilla Santiago de Cubassa ja Santa Clarassa.

Juhlavuoden matkaohjelmassa on paljon retkiä, tutustumiskäyntejä ja kulttuuria. Osallistumme mm. yhteen Kuuban merkittävimmistä kulttuurifestivaaleista, Jornada Cucalambeana -tapahtumaan. Vietämme päivän Omajan kylässä, jossa viime vuosisadan alussa vaikutti suomalainen siirtokunta. Hauskat juhlat ja ripaus rantalomailua kuuluvat myös prikaatin ohjelmaan.

Matkan huipennuksena juhlistamme Havannan 500-vuotisjuhlaa tutustumalla kaupungin historiaan ja nykypäivään.

» Lataa matkaohjelma täältä (pdf)

Hinta ja ilmoittautuminen

Matkapaketin hinta on 1490 euroa/henkilö (+ lennot) majoituksella 2 hengen huoneessa. Yhden hengen huoneessa hinta on 1600 euroa/henkilö (+ lennot). Lentojen hankkimisesta ja kustannuksesta kukin osallistuja vastaa itse.

Matkan hintaan sisältyy vierailuohjelma yhteiskunnallisiin ja kulttuurikohteisiin, ohjelmaan kuuluvat kuljetukset, ohjelmassa mainitut ateriat, viisumi sekä kuubalaisen oppaan ja suomalaisen matkanvetäjän palvelut. Prikaatimaksulla katetaan myös remonttitarvikkeet, joita tarvitsemme lastensairaalan kunnostukseen.

Solidaarisuusprikaati on Suomi-Kuuba-seuran voittoa tavoittelematon jäsenmatka. Matka toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10. Matkanjärjestäjänä on Kuubassa Amistur-matkatoimisto ja Kuuban kansojen välisen ystävyyden instituutti ICAP. Seura ja matkanjärjestäjät pidättävät oikeuden muutoksiin.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesta tai tilata matkaohjelman myös sähköpostitse: info@kuubaseura.fi