(Kuva: Archivo Nacional de Cuba)

Vallankumouksen vuosikymmenet

10.12.2018 | Kuuban vallankumouksen voitosta on kulunut 60 vuotta. Miten vallankumous muutti Kuubaa ja maailmaa?

Cuba Sí -verkkolehti tarjoaa tuoreita uutisia, taustoittavia artikkeleita ja kiinnostavia näkemyksiä Kuuban yhteiskunnasta, kulttuurista ja matkailusta sekä ystävyysseuran toiminnasta. Lehden painettu versio ilmestyy joka kevät ja syksy. Tuhti ajankohtaispaketti postitetaan jäsenetuna kaikille seuran jäsenille.

» Kuuballe uusi perustuslaki (osa II) Mikä muuttuu?
06.11.2018 | Ehdotus uudeksi perustuslaiksi sisältää monia muutoksia verrattuna vuonna 1976 hyväksyttyyn edelliseen perustuslakiin.

» Kuuballe uusi perustuslaki (osa I): Keskustelu käy kuumana
28.10.2018 | Kuubassa on käyty laaja kansalaiskeskustelu uudesta perustuslaista. Tunteet käyvät kuumana mm. tasa-arvoisen avioliiton ympärillä.

» Bloqueo

01.11.2018 | Kauppa-, talous- ja finanssisaarto, kuubalaisille bloqueo, ei ole loppunut. Se jatkuu Donald Trumpin kaudella jos mahdollista entistäkin tiukempana.

» Prikaatilaiset Las Tunasissa
03.05.2018 | Suomi-Kuuba-seuran kahdeksas Las Tunas -prikaati työskenteli lastensairaalan hyväksi.

» Kuuba on erinomainen kohde lintumatkalle
28.03.2018 | Kuuballa on ainakin 25 kotoperäistä lintulajia, joita ei voi nähdä muualla.

» Vaihtoehtoisia faktoja Kuubaan
28.03.2018 | Antti Halinen kirjoittaa Yhdysvaltojen yli 30 vuotta jatkuneesta eetterisodasta Kuubaa vastaan.