Tony Ávila on Kuuban kärkiartisteja.

Palkittu Tony Ávila odottaa innolla esiintymistä Suomessa

Suomi-Kuuba-seuran tämän vuoden suurtapahtuma lähestyy. Tony Ávila yhtyeineen saapuu kiertueelle Eurooppaan ja esiintyy Suomi-Kuuba-seuran järjestämässä konsertissa Helsingin Gloriassa lauantaina 26.1.

Trubaduuri, lauluntekijä ja säveltäjä Tony Ávila on viime vuosien aikana tullut tunnetuksi sekä omassa maassaan että ulkomailla. Hän on saanut merkittäviä musiikkialan palkintoja ja esiintynyt lukuisten nimekkäiden solistien kanssa suurissa musiikkitapahtumissa sekä Kuubassa että kansainvälisesti. Ávilan viime vuosi huipentui taas uuteen merkittävään palkintoon: artistin uuden Mi Casa.cu -kappaleen video palkittiin arvostetulla Lucas-palkinnolla vuoden 2018 parhaana kuubalaisena musiikkivideona.

Monitasoisen Mi Casa.cu -kappaleen sanoitukset on yhdistetty parhaillaan uudistettavaan Kuuban perustuslakiin ja niihin muutoksiin, joita Ávila haluaa kotimaassaan nähdä historiaa ja juuria hylkäämättä.

”Tämä on tarpeellinen laulu, ainakin minulle”, Ávila kommentoi kappaleensa menestystä.

Tony Ávilan sanoitukset ovatkin taitavaa, elämänmenoa monitasoisesti kuvaavaa lyriikkaa. Musiikissa toistuu tyylilajeja laulelmista guarachaan, habaneraan ja soniin, bachatasta bossanovaan ja kuubalaiseen fuusioon. Musiikki on melodista ja tanssittavaa.

Alkuvuoden kiertue vie kiireisen artistin mm. Hollantiin, Brysseliin ja Pariisiin. Helsingin konserttia Tony Ávila yhtyeineen odottaa jo innolla.

”Olemme kiitollisia Suomi-Kuuba-seuralle kutsusta, odotamme musiikkimme ystävien ja seuraajien ja ennen kaikkea Kuuban ystävien tapaamista”, Ávila kirjoittaa Facebook-sivullaan.

Tony Ávila y su grupo
La 26.1.2019 klo 20-01
Gloria, Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki

Liput ovelta 20 euroa/kpl (15 euroa, mikäli sinulla on esittää kuitti maksetusta vuoden 2018 Suomi-Kuuba-seuran jäsenmaksusta). Hinta sisältää narikkamaksun.

Ennakkoliput voi varata jäsen- tai normaalihintaan ti 22.1.mennessä tämän sivun kautta.