Lähde mukaan Las Tunas -prikaatiin kesällä 2017

15.01.2017

Lähde mukaan suomalaisten omalle Las Tunasiin suuntautuvalle prikaatimatkalle 29.6. - 11.7.2017.

Las Tunasiin suuntautuva solidaarisuusprikaati on seikkailu, joka tarjoaa kaupunkilomailun lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan aitoon elämänmenoon kuubalaisessa pikkukaupungissa. Matkan kulttuurielämykset ja vierailut avaavat Kuuban historiaa ja nykypäivää näkökulmasta, jota tavallisilla turistimatkoilla ei tavoita.

Matkan paras osuus on vapaaehtoistyö! Lomailun ohessa teemme hyvää: kunnostamme tiloja Mártires de Las Tunas -lastensairaalassa yhdessä kuubalaisten kanssa.

Prikaatimatkan hinta on 1450 euroa + kansainväliset lennot, jotka kukin matkalainen hankkii itse. Prikaatimaksuilla katetaan myös remonttitarvikkeet, joita tarvitsemme lastensairaalan kunnostukseen. Prikaatimatkan järjestää Suomi-Kuuba-seura yhdessä kuubalaisen Amistur-matkatoimiston ja yhteistyöjärjestömme ICAP:n kanssa.

Tutustu tarkempaan matkakuvaukseen täällä:

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
info@kuubaseura.fi