Ilmoittaudu mukaan kansainväliseen vappuprikaatiin

14.01.2017

Kuuban kansojen välisen ystävyyden instituutti, ICAP järjestää yhdessä kuubalaisen matkatoimisto Amisturin kanssa XII kansainvälisen vappuprikaatin, jonne myös suomalaiset ovat tervetulleita mukaan. Prikaatin aikana tehdään vapaaehtoistyötä, vieraillaan tutustumassa kiinnostaviin historiallisiin kohteisiin ja meneillään oleviin projekteihin. Mukana on osallistujia sekä Kuubasta että eri maista. Prikaati järjestetään Julio Antonio Mella -leirikeskuksessa ja sen aikana käydään myös Havannassa, Artemisassa, Villa Clarassa ja Cienfuegosissa.

Prikaatin ajankohta on 24.4. - 8.5.2017.

Ilmoittaudu mukaan vappuprikaatiin viimeistään tiistaina 28.3.2017 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kuubaseura.fi.

Laita sähköpostiin henkilötietosi ja lentojesi tiedot (pvm ja aika, lennon numero).
Prikaatin hinta on 690 euroa.

Osallistujat vastaavat itse lennoistaan ja ohjelmaan kuulumattomista kustannuksista
(ks. lisätietoja lliitteenä olevasta ohjelmasta). Prikaatin kielinä ovat englanti ja espanja.

Tutustu vappuprikaatin ohjeelmaan (pdf-tiedosto).

12.04.2017Kuubaseura Maailma kylässä -festivaaleilla
15.01.2017Lähde mukaan Las Tunas -prikaatiin kesällä 2017