Seuran jäsenet saavat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Cuba Si -lehden kotiinsa.

Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun, 21 euroa, seuran tilille: Danske Bank FI85 8000 1400 8406 42. Viestikenttään kirjoitetaan jäseneksi liittyvän nimi, postiosoite ja sähköpostiosoite.

Paikallistoiminnan tukeminen

Suomi-Kuuba-seura ry toimii valtakunnallisesti. Seuralla on alueosastot tai yhdyshenkilöt Hyvinkäällä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kaakkois-Suomessa, Mikkelissä, Porissa, Raahen seudulla, Tampereella, Turussa, Vantaalla ja Äänekoskella. Paikallistoimintaa tuetaan mm. vierailemalla kokouksissa ja tapahtumissa, osastot voivat myös hakea seuran hallitukselta toiminta-avustusta tapahtumiin.

Suomi-Kuuba-seuralla on noin tuhat jäsentä eri puolilla Suomea. Seuran puheenjohtaja on Paula Pere.

Seuralla on alueosastot

Joensuussa (pj. Arvo Puhakka)Tampereella (pj. Gabriel Rosell)Turussa (pj. Juho Parkatti)Porissa (yhteyshenkilönä Tuula Telin)Suolahdessa (pj. Mari Koistinen) ja Kymenlaaksossa (Ulla-Maija Eerola) sekä toimintaryhmä Vantaalla (Erkki Matinlassi).

Seuralla on yhteyshenkilöt Jyväskylässä (Anna-Leena Pesonen), Lahdessa (Petri Alastalo), Mikkelissä (Minna Kurvinen) ja Hyvinkäällä (Olli Savela) ja Raahessa (Matti Pietilä).