Yhteystiedot

Palvelut

Kielikurssit

Vamos a hablar español -kielikurssi kesällä 2015

aika: 22.-28.6.2015

Kurssi on samalla kielikylpy ja sukellus Latinalaiseen Amerikkaan tanssituntien, musiikin, elokuvien, luentojen ja gastronomian kautta. Päättäjäisjuhlan FIESTA LATINAN järjestävät opiskelijat yhdessä opettajiensa kanssa. Kurssille osallistuu keskimäärin 30 opiskelijaa.

Espanjan opetusta on maanantaista lauantaihin 6 oppituntia (à 45min./oppitunti) päivässä. Jokaisessa kolmessa opintoryhmässä on syntyperäinen ja pätevä opettaja.

Taso 1: Suggestopedinen alkeiskurssi, joka on tarkoitettu vasta-alkajille tai korkeintaan puolivuotta kieltä opiskelleille. Perustaso on musiikin ja dialogien kautta hyppäys espanjan alkeisiin ja espanjankieliseen kulttuuriin! 

Taso 2: 1½-2 vuotta kieltä opiskelleille. Kurssilla käydään läpi verbioppia ja perusaikamuotojen käyttöä, kerrataan prepositioita, adjektiiveja sekä opiskellaan oikeakielisyyttä. Rakenteiden lisäksi kurssilla keskustellaan helpohkoista aiheista ja opiskellaan kirjallista ilmaisua! 

Taso 3: 3 vuotta tai enemmän kieltä opiskelleille. Kurssilla käsitellään espanjankieliseen maailmaan liittyviä aiheita kuten nyky-yhteiskuntaa, historiaa, kulttuuria, gastronomiaa jne. Opitaan ilmaisemaan mielipiteitä ja keskustellaan eri aiheista artikkeleiden ja audiovisuaalisen materiaalin avulla! 

kurssipaikka: Laajasalon opisto, Kuukiventie 6, Helsinki

kurssin hinta: 600 € majoituksella, 420 € ilman majoitusta. Suomi-Kuuba-seuran jäsenille 20 € alennus kurssimaksusta. Huom! nopean varaajan etu: jos ilmoittautuu ja maksaa varausmaksun 100 euroa ennen vuoden vaihdetta, saa 20 euron alennuksen.

järj. Suomi-Kuuba-seura ja Laajasalon opisto

ennakkoilmoittautumiset ja tiedustelut: info@kuubaseura.fi

 
Lisätietoa ja ilmoittautuminen seuran toimiston kautta.

Täällä voit tutustua Havannan yliopiston järjestämiin espanjan kielen kursseihin.

 

'